CHS Border collie


Výcvikový tábor Svojanov

24.08.2011 10:14

Druhý týden v červenci jsme s holkama vyrazily na letní výcvikový tábor do Svojanova (u Moravské Třebové). Cvičila jsem pouze s Eliškou a Evičkou, Annie a Chilly to měly jako dovolenou. 

 

Letní výcvikový tábor se celý nesl v duchu zábavy a spousty druhů sportů, jako agility, poslušnost, obedience, coursing, dogfrisbee, dogdancing, flyball, handling.

 

                                     

S oběma holkami jsme celý týden 2x denně cvičily agility pod vedením manželů Vrkočových. S Evičkou jsem se dále účasnila hodin vystavování, které měla na starost úžasná Libuška Brychtová. S Eliškou jsme se potom jednou denně věnovaly výcviku obedience, které mě velice zaujalo. Obedience zde měla na starost Marta Fuglevičová (CHS z Irexu). Dále jsme pod vedením Katky Růžičkové zkoušely Dogfrisbee a Dogdancing.

 

V sobotu na konci tábora se zde konaly táborové závody v agility. Zúčasnily jsme se jak s Evičkou (ve sk. začátečníků), tak s Eliškou (ve sk. pokročilých). Evička vybojovala v Open Agility krásné 3. místo a Eliška taktéž v Open Agility zvítězila.

 

                      

 

Celý táborový týden jsme si moc užily a poznaly spousty skvělých lidí i psů. Všechny moc zdravíme a snad se příští rok potkáme zas :-)

 

 

                                     

 

—————

Zpět